root .bricks-nav-menu > li > a { justify-content: center; }

Genezen van pijn in de rug en schouders

bos en natuur

Nadat Jezus mij in juli al zo gezegend had door bij een bevrijdingsdienst mij te bevrijden en te genezen van overspannenheid, en mij na de waterdoop te genezen van regelmatige hoofdpijn/migraine, gebeurde er bij de afgelopen Miracle Night weer een wonder.

Daarvan wil ik nu getuigen.
Ik had bij wandelingen vaak last van pijn in mijn onderrug en heup. Ik zag dit als iets wat nu eenmaal zo was. Mijn moeder en oma hebben dit ook. MIjn oma kreeg op haar 46e al een nieuwe heup.

Bij de huisgroep ging het erover dat we ongemak of bepaalde pijn vaak maar zo makkelijk accepteren. Maar Jezus is gestorven voor AL mijn krankheden en kwalen.

Dus ik besloot daarvoor gebed te vragen bij een Miracle Night. Er werd gevraagd of ik mijn benen weleens gemeten had. Daar had ik nog nooit aan gedacht. Het bleek dat mijn ene been langer was dan de ander. Diezelfde week had ik “toevallig” een filmpje bekeken van Frontrunners waarin allemaal genezingen van armen en benen, die aangroeiden, achter elkaar gezet waren.

En mijn been groeide aan!! Ik voelde het ook in mijn onderbeen op dat moment.

Twee mensen van het gebedsteam baden en spraken tegen mijn been. Omdat ik dat filmpje gezien had en ik wist dat God dat daadwerkelijk laat aangroeien, geloofde ik ook direct dat het dus zou gebeuren.
En mijn been groeide aan!! Ik voelde het ook in mijn onderbeen op dat moment. Halleluja!
Maar God was nog niet klaar. Eén van de twee van het gebedsteam kreeg woorden van kennis van God dat ik ook last had van mijn schouders. Dat klopte inderdaad. Mijn ene arm bleek langer dan de ander. Daar kwam de pijn ook vandaan. En ook mijn arm groeide aan nadat ze voor me baden en spraken tegen de arm!! Halleluja!

Jezus is zó goed! Hij geeft nog meer dan je zelf bedenkt, zoals ook staat in Efeze 3: 20: “Hem nu, die machtig is meer dan overvloedig lijk te doen, boven al wat wij bidden of denken, naar de kracht die in ons werkt.”

En mijn dochter zei,” hé mam, u loopt recht nu!”

De dag na de Miracle Night gingen we 8 km wandelen in het bos. Ik heb totaal geen last gehad van mijn onderrug en heup. En tot nu geen last meer gehad van mn schouders, rug en heup.
Ik merk ook echt dat ik recht loop nu. Ik merk het aan de hoeveelheid eelt onder mn voeten, die onder 1 voet altijd meer zat dan de ander. En mijn dochter zei,” hé mam, u loopt recht nu!”
Hem is de heerlijkheid door Christus Jezus voor eeuwig. Amen!

Ik wil een ieder bemoedigen met mijn getuigenis.

Marianne Blokland

Genezen van pijn in de rug en schouders

bos en natuur