root .bricks-nav-menu > li > a { justify-content: center; }

Bevrijd van burn-out, en op weg naar herstel van aanpassingsstoornis en complex ptsd

zonnebril, kon geen licht meer zien

Een jaar geleden kwam ik in de ziektewet met de diagnose derealisatie, burn-out, aanpassingsstoornis en complex ptsd.

window, glass, water-1283073.jpg

Dit hield voor mij in dat mijn cortex veelal offline was, ik kon nauwelijks autorijden, licht en geluid kon ik nauwelijks verdragen, ook lukte het niet om op mijn telefoon of computer te werken. Met meer dan 2 mensen praten ging ook niet, omdat mijn hersenen in een “drukpers” lagen, c.q. in de brand stonden en bij dieper nadenken er als het ware een scheermes door mijn hoofd ging. Ik sliep veel en in geval van “brand” sliep ik het liefst heel veel.

Al snel voelde ik dat er vanonder in mijn buik iets omhoog begon te komen en het werd pikzwart voor mijn ogen.

Na een ernstige terugval in december 2022 waardoor ik wederom uitgeschakeld was, adviseerde mijn christen psychotherapeut om te laten bidden voor de zuivering van zielsbanden en bloedbanden en tegen de wortel van afwijzing. Zodoende nam ik contact op met House of Acts.

Na een gesprek waarin ik kon vertellen wat er in mijn leven gebeurd is, gingen Stefan, Adriaan, Wendy en Maggy krachtig bidden. Het was avond en ik zat met de zonnebril op, omdat de lichten mij te fel waren. Al vrij snel ervoer ik dat mijn hoofd helderder werd. Er werd ook gebeden voor het verbreken van een doodsgeest. Op een gegeven moment ervoer Maggy dat ik waarschijnlijk demonisch belast zou zijn. Ze vroeg toestemming om daarvoor het gaan bidden. Al snel voelde ik dat er vanonder in mijn buik iets omhoog begon te komen en het werd pikzwart voor mijn ogen. Deze geest had zich diep verstopt. Ik klapte dubbel en moest veel hoesten en slijm uitspugen. Het bleek een leugengeest te zijn die mij wilde doen geloven dat ik niet belast was. Vervolgens vroeg Stefan mij om hem aan te kijken. Ik voelde dat ik gemeen keek. Hij sprak de geest aan en het bleek eenzaamheid te zijn. Deze geest is verdreven, waarna mijn kaken spastisch heen en weer gingen en daarna mijn benen begonnen te trillen. Ik kon niet meer goed staan. Dat was afleiding. Daarna begon ik te huilen en werd een geest van controle weggestuurd.

sunglasses, desert, reflection-1382261.jpg

Op een gegeven moment werd ik rustig en ik voelde me geheel helder. Ik kon zonder bril in het licht kijken en die avond gewoon meedoen met de fellowship en aanbidding.

De dag erna kon ik weer autorijden, boodschappen doen zonder zonnebril, op de telefoon werken, lange telefoongesprekken voeren, huishouden doen en een normaal aantal uren slapen. Mijn hoofd was helemaal vrij.

De dagen erna probeerden de symptomen terug te komen, maar ik stuurde ze weg en bleef bemoedigend tegen mijn hersenen praten. Ik proclameerde dat ze mochten functioneren zoals God ze gemaakt heeft.

We zijn nu 1,5 week verder en het gaat goed met mij! Ik schrijf dit op de telefoon na een dag normaal functioneren! Ik kon zelfs weer evangeliseren!!

Alle eer aan Jezus Christus in wie ik meer dan overwinnaar ben en dank voor de bediening van House of Acts door wie de Heilige Geest zo krachtig heen werkt.

Zegen!

Amanda Nieuwenhuis

Bevrijd van burn-out, en op weg naar herstel van aanpassingsstoornis en complex ptsd

zonnebril, kon geen licht meer zien