root .bricks-nav-menu > li > a { justify-content: center; }

Genezen van carpaal tunnel syndroom.

Genezen van carpaal tunnel syndroom

Ik ben geopereerd aan mijn beiden handen voor het carpaal tunnel syndroom. Als eerste is toen de tijd mijn rechterhand geopereerd, waar ik het meeste door beperkt werd in mijn dagelijks bezigheden. Een paar maanden later ben ik ook geopereerd aan mijn linkerhand waar ik minder last van had. Maar ook wel aan geopereerd moest worden.

Ik heb toen al mijn haakspullen verkocht omdat er geen zicht was op beterschap, het werd alleen maar slechter

Tijdens de tweede operatie zei de arts dat de linker hand flink ontstoken was. Een paar weken na deze operatie voelde het niet goed. Ik had veel pijn en ben daarvoor terug gegaan naar de arts welke mijn geopereerd had. De arts gaf toen aan dat het zeker nog een half jaar zou gaan duren voordat deze pijnklachten zouden afnemen en dat mijn handen genezen zouden zijn. Door de aanhoudende pijnklachten en een vervelend intern gevoel ben ik voor een second opinion naar de handpolskliniek gegaan. Daar heb ik een injectie gehad tegen de ontsteking en pijnklachten. Aansluitend kreeg ik ook een paar weken fysiotherapie. Voor de nachten moest ik slapen met een brace zodat mijn pols recht bleef tijdens het slapen.

Mijn werk in de huishouding werd al moeilijker zoals dingen openmaken en vasthouden. Mijn grootste passie haken kon ik ook niet meer doen. Ik heb toen al mijn haakspullen verkocht omdat er geen zicht was op beterschap, het werd alleen maar slechter.
Alles wat ik ook maar wilde doen met mijn handen deed ontzettend veel pijn.

bible, bible study, christianity-5133879.jpg

Dagelijks las ik teksten in de bijbel over genezing

Toen heb ik radicaal de knop omgedraaid en zei, Heer zo werkt het niet, in uw woord staat dat ik door uw striemen ben genezen, dit hoort niet bij mij. Ik geloof en vertrouw op U Heer, ik heb mijn andere hand op de pijnlijke plek gelegd en heb tegen mijn pols/hand genezing uitgesproken elke dag weer.

Dagelijks las ik teksten in de bijbel over genezing. Korte tijd later was mijn hand helemaal genezen, ik kan alles nu weer doen.Ik ben de Heer zo dankbaar want ik ben genezen, ik kan nu alles weer doen zonder pijn. Zelfs mijn grootste hobby haken ook weer op kunnen pakken, dit doe ik nu weer met veel plezier en pijn vrij!

Ook ben ik van baan veranderd, van uit de Huishouding ben ik over gestapt naar bloembindster in een Tuincentrum. Dit kon ik eerst niet doen, door mijn genezing werk ik nu als bloembindster.

Dit is mijn getuigenis, ik ben zo blij om dit te mogen delen met een ieder die dit gelezen heeft zodat ook jij aangemoedigd en bemoedigt zal zijn om vast te houden zodat de Heer ook jou kan genezen.

Groeten Wendy

Genezen van carpaal tunnel syndroom.

Genezen van carpaal tunnel syndroom